70 27 50 97
70 27 50 97

Tom Kristensen

9-dobbelt vinder af 24 Timers Le Mans-løbet - Teamwork Works!Tom Kristensen er en af verdens bedste og mest vindende racerkørere. Han har et klart fokus og en passion for teamwork som basis for opnåelse af topresultater.

Med 9 trofæer fra 24 Timers Le Mans-løbene behøver Tom Kristensen ikke nogen yderligere introduktion. Hvad de færreste ved er dog, at Tom Kristensen, der i 2014 blev Ridder af Dannebrog, altid har haft fokus på og og været en motivator omkring teamwork i en sport, der ellers er notorisk personfikseret. Det er også her, at Tom kan bidrage som foredragsholder i form af at skabe et godt teamwork, værdien af dette og hvordan man lærer af både fiaskoer og succeser.

Tom har desuden udgivet bøgerne The Book fra 2015, Kongen af Le Mans fra 2012 og ikke mindst We Are The Champions fra 2005.

 

Foredrag med Tom Kristensen


Teamwork Works!

Tom Kristensen har altid været den der stod på podiet og blev udråbt til vinder, men ifølge ham selv har han ikke vundet noget som helst alene, men tværtimod blot været med til at vinde som del af et team, der spænder helt fra mekanikeren på pitgulvet til ingeniøren i hovedkvarteret. For et racerløb vindes ikke blot med godt teamwork på løbsdagen, men også i hverdagen og på arbejdet - ligesom i gængse virksomheder.

Foredraget er selvfølgelig krydret med masser af anekdoter fra Toms livstid som en af verdens førende racerkørere, hvilket levende illustrerer, hvor kort der egentlig er mellem succes og fiasko i motorsportsverdenen, hvilket faktisk også gør sig gældende både i arbejdslivet og privaten. Du får desuden også Toms bedste råd til, hvordan man når sine mål, og hvordan man får de små marginaler på sin side - i samspillet med hele holdet.

Booking af Tom Kristensen


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk