70 27 50 97
70 27 50 97

Ulrich "The Mole" Larsen

Undercover i NordkoreaKom med en helt almindelig mand på en usædvanlig rejse, når Ulrich Larsen i foredraget fortæller sin surrealistiske og fantastiske historie som undercover i Nordkorea.
Ulrich Larsen er født i Slagelse, opvokset på Vestlolland og uddannet kok. Efter endt uddannelse aftjente Ulrich sin værnepligt i Søværnet, og arbejdere herefter i restaurationsbranchen som Restaurant– og Souschef på flere restauranter. Han bosatte sig i 2005 på Vestegnen med sin kone og to børn. På mange måder beskrivelsen af en helt almindelig mand med en helt almindeligt opvækst og et helt almindeligt job. Men også af en mand, der tog et ualmindelig valgt, der blev skæbnesvangert for den tilværelse Ulrich lever i dag og har gjort det de sidste mere end 10 år. Nemlig valget om at infiltrere Nordkorea og dokumentere alt med kamera.

I år 2010 blev Ulrich pga. kronisk sygdom tvunget til at gå på førtidspension. Under sine lange hospitalsindlæggelser ifm. behandlingen opgav han ikke livet, men blev optaget af det mystiske Nordkorea. Med stor interesse så han filmen Det Røde Kapel, som var instrueret af dokumentarist og journalist Mads Brügger, som Ulrich herefter kontaktede. Her blev det første spadestik taget til det, der sidenhen skulle blive den hurtigste og bedst sælgende danske dokumentar, som derudover har vundet en Robert for årets dokumentar.

 

Foredrag med Ulrich "The Mole" Larsen

 

Muldvarpen – undercover i Nordkorea

Kom med en helt almindelig mand på en usædvanlig rejse, når Ulrich Larsen i foredraget fortæller sin surrealistiske og fantastiske historie som undercover i Nordkorea. Hvorfor brugte en helt almindelig familiefar fra Vestegnen 11 år af sit liv på at infiltrere Nordkorea? Hvad var motivationen, hvordan skjulte han de konstante løgne for sin hustru alt imens han rejste verden rundt som muldvarp – og hvad nu?

Booking af Ulrich "The Mole" Larsen


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk