70 27 50 97
70 27 50 97

Umahro Cadogan

Sundhedsekspert kendt fra TV succes'en "Kan man spise sig rask?"Umahro er Danmarks sundhedsguru nummer 1 og en førende ekspert i Functional Medicine.

Umahro er Danmarks sundhedsguru nummer 1 og en førende ekspert i Functional Medicine.

Umahros motto er “Du kan spise og leve dig sund og rask” samt “Food Can Change Your Life" og hans mål er at hjælpe så mange som muligt med at gå fra syg til rask til sund og evt. videre til toppræstation.
 
Umahro er vært og ernæringsekspert i TV2-programmet “Kan man spise sig rask?” og er derudover kendt som sundhedsekspert, foredragsholder, bestsellerforfatter og rådgiver af verdens top performere indenfor både erhvervsliv og sport. Han har hjulpet tusindvis af mennesker i 1-til-1 konsultationer i hans klinik siden 2000 og hundredetusinder via kurser, foredrag og workshops herhjemme og i udlandet.
 
Firmaer og organisationer i hele verden har nydt godt af Umahros hjælp med sundhedsprogrammer, kantineændringer, peak performance programmer for ledere og nøglepersoner og gennemgribende forankring af sundhed i organisationen. Og patientforeninger har fået hjælp i form af foredrag og udarbejdelse af sundhedsprogrammer til deres medlemmer.
 
Umahro har solgt over 500.000 bøger på dansk og engelsk. Den sidste bog er “Fra sund til personlig toppræstation”.
  

Foredrag med Umahro Cadogan

 

Toppræstation mentalt og fysisk

Toppræstation mentalt og fysisk kræver energi, overskud og ressourcer. Mad, ernæring, søvn, drikke, motion og afstressning er alle helt essentielle for at have det. Få opskriften på hvordan du bogstavelig talt spiser, træner og lever dig til toppræstation, og få redskaber og værktøjer der gør det nemt og overskueligt, at gøre den adfærd til en del af din hverdag. Få også redskaber til at fokusere og motivere dig selv. Ikke blot til de sunde valg, men også så du toppræstation og den allerbedste udgave af dig selv til.

Umahro hjælper til dagligt topperformere i forretningslivet, kulturlivet og sportsverdenen med at spise og leve, så de har energi, overskud og ressourcer til at excellere jobmæssigt, privat og fysisk. Og han har holdt foredrag om og lavet toppræstationsforløb for firmaer og organisationer som Saxo Bank, Deloitte, Novo Nordisk, PFA, Biogen, AS3, BNP Paribas og Kammeradvokaten.

 

Gør sundhed nemt, overskueligt og muligt!

Sundhed virker kun, hvis det bliver "gjort"!
Lær hvordan du spiser oglever sundt uden dikkedarer, ekstremisme og unødvendige restriktioner. Sundhed skal nemlig være nemt  og "lad-sig-gæreligt", hvis det skal blive til noget.
For den eneste sunde mad, der "virker", det er den sunde mad, du får spist.
Den eneste motion der virker, det er den motion, du får lavet. 
Den eneste afstressniing der virker, det er den, du får gjort på daglig basis.
Få et humoristisk og motiverende sundheds-indsaprk.

 

Fremtidens sundhed: Et kig i krystalkuglen

Hvordan ser fremtidens sundhed egentlig ud?
Hvad er det for nogle sundhedsproblemer, vi står overfor?
Hvordan med de trends og tiltag, der allerede er her nu, og dem der er på vej?
Hvilke løsninger er på vej indenfor medicin, ernæring, træning, genetik, biohacking, træning, wearables og digitale løsninger?
Hvad med fremtidens laboratoriedyrkede fødevarer?
Og er alle disse løsninger og tiltag gode eller dårlige? Vil de gøre en forskel for sundheden? Er nogle af dem varm luft og hype … eller pengemagneter, der ikke vil gøre en forskel på sundheden?

Umahro er selv med til at skabe fremtidens sundhed, både i sit eget arbejde med Functional Medicine, og i sit arbejde som konsulent og Advisory Board medlem for firmaer og organisationer som DNALife, Akusis, BioWatch, Omnos, Nordic Labs, The Institute For Functional Medicine og OneThirtyLabs.

Få et kig med ind i sundhedskrystalkuglen, når en af nordens ypperste eksperter i sundhed og Functional Medicine fortæller om alt det der sker og det der er på vej. Umahro giver sit syn på og sin vurdering af disse ting, samt hvad vi måske yderligere burde gøre.

Booking af Umahro Cadogan


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk