70 27 50 97
70 27 50 97

Vi kan booke alle foredragsholdere

Vi har et solidt netværk i branchen og kan booke stort set alle foredragsholdereVi har udvalgt omkring 75 af Danmarks absolut bedste foredragsholdere, som vi kender indgående og kan rådgive grundigt omkring. Det er dem, vi har valgt at promovere på StrongMind Foredrag. Samtidig evaluerer vi løbende foredragsholdere og har gjort det siden 2004. Derfor kender vi og kan booke stort set alle andre foredragsholdere også.

Der findes tusindvis af danske foredragsholdere. Vi har i StrongMind Foredrag valgt, at vi vil adskille os fra branchen ved ikke at have hundredevis af foredragsholdere liggende, men rent faktisk kende og kunne rådgive indgående om de foredragsholdere, vi repræsenterer. Derfor har vi nøje udvalgt de foredragsholdere, vi mener, er de absolut bedste og som samtidig dækker størstedelen af efterspørgslen. I forlængelse af det vurderer vi løbende både nye og eksisterende foredragsholdere, hvilket gør, at vi har et bredt netværk og kan booke alle foredragsholdere - og kender desuden priserne i markedet, så du som kunde får den skarpeste pris. Samtidig får vi dagligt henvendelser fra en eller flere foredragsholdere, der ønsker optagelse blandt vores foredragsholdere.

Så er der en specifik foredragsholder, du ønsker at booke, men som du ikke kan finde på siden, så kender vi formentlig foredragsholderen alligevel. Så tag fat i os på 7027 5097kontakt@strongmind.dk eller via kontaktformularen, så skal vi nok hjælpe dig.

Vi er desuden eksperter i at rådgive ud fra dine behov for en foredragsholder ift., hvilket foredrag der matcher dit emne og arrangement. Så er du i tvivl, ønsker uforpligtende input eller bare er nysgerrig på, om en foredragsholder vil kunne berige jeres event, så kontakt os for uvildig og ikke mindst gratis rådgivning. Booker du en foredragsholder gennem StrongMind Foredrag er du desuden garanteret den samme pris som hos foredragsholderen (nogen vil tilmed kun bookes igennem os) og i nogle tilfælde endda en billigere pris.

Booking af foredragsholder


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk