70 27 50 97
70 27 50 97

Kropssprog

Vidste du, at størstedelen af kommunikation er nonverbal? At et førstehåndsindtryk skabes på under 7 sekunder? At en berøring på under ét sekund skaber ærlighed og relationer mellem mennesker? At 80% af beslutningen om nogen vil have noget med dig at gøre skabes i de første 3 minutter?

Kroppsprog er yderst vigtigt i alles hverdag. Både på arbejdspladsen og i privaten. Arbejder du f.eks. med salg er det essentielt, at du både verbalt som nonverbalt kommunikerer det, som du reelt set ønsker. Ærgeligt at være bagud på point fordi dit kropssprog modarbejder dig! Samtidig kan du lære, at aflæse din kundes signaler gennem kropssprogsanalyse.

Vi har samlet Danmarks skarpeste kropssprogseksperter, som kan bookes til foredrag om kropssprog. De kan vinkle foredraget alt efter hvilken gruppe folk, I er. Det være sig f.eks.sælgere eller ledere.
Farshad Kholghi
Danmarks sjoveste foredrag om kropssprog!
Læs mere
Henrik Skovdal
Alle bør have en sjov chef.
Læs mere
Jesper Bergstrøm
Hvordan bruger man sit kropssprog til at påvirke andre mennesker positivt? Få svar på hvordan kropssprog bruges til at skabe succes og gode relationer.
Læs mere
Michael Sjøberg
Gidselforhandler, ekspert i ransomware og kropssprogsekspert
Læs mere
Vi kan booke alle foredragsholdere
Fandt du ikke, den du søgte? Bare rolig - vi har et bredt netværk blandt foredragsholdere og kan booke alle til den bedste pris!
Læs mere
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk