70 27 50 97
70 27 50 97

Henrik Byager

Foredragsholder, livsstilsekspert, kommunikationsrådgiverHenrik Byager er en af landets bedst kendte livsstilseksperter og har medvirket i flere tv-serier.

Henrik Byager er Danmarks første livsstilsekspert – for han har selv fundet på titlen for over 20 år siden. Henrik har en unik viden om danskerne og deres livsstil, deres forbrug og deres holdninger – og hvor de bevæger sig hen. Den viden og erfaring bruger han som strategisk rådgiver indenfor forbrug, medier og fødevarer – og som en inspirerende foredragsholder, der formår at engagere publikum til sidste stol. Henrik er kendt for at kunne formidle selv tunge emner med en lethed og et overskud, så alle får en god oplevelse og går klogere derfra. Derfor er Henrik også en af Danmarks mest benyttede kommentatorer i pressen, og er blevet landskendt gennem en lang række tv-programmer på alle kanaler. Henrik Byager holder foredrag om livsstil, forbrugsudvikling, danskerne og branding.


Foredrag med Henrik Byager

 

Er der et liv efter Corona?

Nu er vi ved at være igennem verdenshistoriens største stress-test: Corona!
Slut med en lang husarrest, domineret af netmøder,  nethandel og netflix - oftest udført i joggingbukser og mental netundertrøje. ALT blev forandret undervejs: Vores arbejde, vores fritid, vores familier, vores fællesskaber, vores mad, vores frisurer, vores mødeformer og vores indkøbsvaner. Det er forhåbentlig ved at være forbi, men ikke alt bliver som før! Hvad er det bedste og det værste vi tager med os? Hvad er livet egentlig efter corona?
Henrik Byager giver sit bud hvilke livsstile, der vokser frem efter Corona.


Kødkrigerne kommer!

Vores kødkultur sidder dybt i knoglerne: Danskerne elsker kød! Selvom vi burde spise meget mindre kød, af hensyn til kloden, klimaet og ikke mindst vores egen krop. Eksperter og regeringen mener danskerne spiser 3-4 gange så meget kød, som de burde, hvis vi skal redde kloden. Men vi lytter ikke, intet tyder på lavere kødforbrug, selvom mange snakker om grøn bølge og en masse vegetarer. Det fylder kun i medierne, ikke meget på spisebordene. Vi vil have kød - og får det i 3 ud af 4 måltider.
Hvad er det med det kød? Og hvorfor udbryder der krig hver gang nogen vil have os til at spise mindre kød?  Og hvordan redder vi kloden og får danskerne til at spise mere grønt? Det er den største livsstilsudfordring i vor tid - og Henrik Byager giver sit bud på hvad der måske kan hjælpe kloden og sundheden lidt bedre på vej.

FNs 17 verdensmål for begyndere!

En ny verden, som alle bør kende mere til, er på vej - hvad betyder det for dig og din virksomhed? FNs 17 verdensmål er den stærkeste forandringsbølge i nyere tid: Regeringer, organisationer og virksomheder og hele kloden lægger nye strategier og politikker, der spiller op til disse mål. De 17 mål, også kaldet SDG´er, handler om at gøre verden til et bedre sted: Udrydde fattigdom, sult, ulighed og redde klimaet. Har du og din virksomhed hørt om Verdensmålene, men er lidt i tvivl om hvad det hele går ud på? Er det varm luft eller kolde facts, der driver det hele?  Få det første overblik her.
 

Hvor er meningen?

Livet går stærkt! Vi har masser af muligheder, god økonomi og vil gerne nå det det hele, før det er forbi. Eller for sent. Men hvad er egentlig meningen med det hele? Med mig? Med mit arbejde? Min fritid? Min familie? Det er tidens store spørgsmål, der tumler rundt i hovedet på de glade, frustrerede, stressede og først og fremmest søgende danskere. For hvad er egentlig meningen med det hele i denne gale verden? Få et portræt af danskernes livsstil – og hør hvordan du når dem.
 

Er jeg lykkelig nok?

Vi jager alle sammen lykken. Balancen, hvor arbejde, kærlighed, familie, fritiden går op i en højere enhed. Det er store krav, og vi når dem ikke altid. Men vi leder efter den, allevegne og hele tiden. Og søger konstant inspiration, både fysisk og psykisk. Vi jagter ikke gods og guld og store tegnebøger eller titler. Men den indre ro, og den fornemmelse af at det hele spiller samtidig
 

Giv mig alt – NU!

Nutidens forbrugere er de mest krævende og forkælede nogensinde: Udbuddet af varer og ydelser er enormt – og alle kan handle globalt med en finger på smartphonen - og på et sekund. Det har ændret alle handlemønstre, og stiller nye krav til alle butikker, fysiske som virtuelle. Nettet vil ikke tage det hele. Men næsten. Ikke alle butikker vil lukke. Men mange. Og alle danskere vil få et mere sammensat forbrugsmønster, med forskellige behov i forskellige situationer. Nogle gange lynhurtigt, når varen bare skal i hus. Andre gange virkelig dybdegående om mange besøg både fysisk og online, for at træffe den helt rigtige beslutning. Hør hvem de er, de nye forbrugere – og hvordan du får krogen i dem.
 

Byagers folkesandheder

Et kærligt og kritisk portræt af danskerne, det lille lykkelige, utaknemmelige folk, der kan samles om meget – og splittes om mere. Er det gamle, sammenhængende Danmark væk for evigt? Har eliten tabt magten til folkedybet? Hvem styrer egentlig denne udvikling, og hvad stiller vi op, hvis vi ikke kan lide den? Det kommer dette foredrag rundt omkring ved at udfordre glansbilleder og udstille danskernes hyggelige dobbeltmoral, lumske mistro, men også store hjerte!
 

Dit brand er et træ!

Et brand er ikke bare et logo og et navn. Det er et mentalt træ, der skal plantes i bevidstheden hos omverdenen. Med de rette værdier, skal træet slå rødder og vokse sig større og stærkere med tiden. Så det bliver stående, når det stormer – og altid kan ses, når der træffes valg. Det stiller krav om en langsigtet, kontinuert indsats, hvor virksomheden konstant skal være bevidst om hvordan den gøder jorden – og hvordan man forholder sig til sin omverden. Det er en helt særlig disciplin, der kræver disciplin, udholdenhed og mod, ikke mindst i en verden, der drukner i kommunikation. Og hvor belønningen er en klar position i markedet, mere loyale kunder – og større goodwill, den dag krisen banker på. Få en gennemgang af brandingens ABC og hør hvordan dit brand kan vokse sig stort og stærkt.

Booking af Henrik Byager


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk