70 27 50 97
70 27 50 97

Privatlivspolitik

Når du besøger StrongMind.dk accepterer du, at der indsamles data omkring dit besøg og din adfærd via cookies. Cookies hjælper os med at optimere websitet bedst muligt til dine behov. Specifikt gør vi brug af Google Analytics til at indsamle data omkring dit besøg og sender det til Google.
 

1. Ejeroplysninger

StrongMind Foredrag ApS
CVR: 27352502
Produktionsvej 1
2600 Glostrup
kontakt@strongmind.dk
+45 7027 5097
 

2. Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.
 

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Læs mere her.
 

4. Formål med cookies på vores website

Måling af trafik og statistik samt målretning og frekvensstyring af annoncering.
 

5. Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter:
 

Google Analytics

Du kan fravælge brugen af cookies fra Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
 

6. Persondata

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved henvendelse, køb eller lignende. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at opretholde et kundeforhold.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.
 

7. Udvidede oplysninger efter 25. maj 2018

Efter indførelsen af GDPR (Persondataforordningen) udvides Privatlivspolitikken.
 

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med henvendelse til StrongMind Foredrag ApS har du enten via mail, telefon eller kontaktformular afgivet personoplysninger herunder
 
  • Dit navn
  • Dit telefonnummer
  • Din e-mailadresse
 
Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med opretholdelse af kundeforhold, så vi kan opfylde vores del af en eventuel aftale.
 

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om din registrering hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

For henvendelser behandler vi navn, telefonnummer og e-mailadresse indtil disse ikke længere er relevante, dog maksimalt 3 år.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på kontakt@strongmind.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve.
 

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
 
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
 
Vi anvender tredjeparter til opbevaring af dine oplysninger (Dropbox), til statistik samt markedsføring (Google), ved tilmelding til nyhedsbrev (eBooster) og ved køb til fakturering (e-conomic). Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.
 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på kontakt@strongmind.dk.
 
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.
 
Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med nyhedsbrev, kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.
 
Ønsker du at klage over StrongMind Foredrag ApS’ behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28, 5., 1300 København, telefon +45 33 19 32 00 eller e-mail dt@datatilsynet.dk.
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk