70 27 50 97
70 27 50 97

Eva Steensig

Danmarks førende ekspert i forbrugerforståelseEva Steensig lever af at hjælpe virksomheder og organisationer med at forstå deres kunder og navigere i de forandringer blandt mennesker, som påvirker dem og deres marked.

Eva Steensig: Succesfulde og engagerende keynotes og foredrag

Eva Steensig, en anerkendt sociolog og forbrugerekspert, er dedikeret til at holde keynotes og foredrag, der går ud over det sædvanlige. Hendes ekspertise er din nøgle til at forstå dine kunder og de forandringer, der påvirker din virksomheds fremtid og bundlinje, alt sammen formidlet så det engagerer og inspirerer deltagerne.
 

Hvad Eva tilbyder:

🔍 Dybdegående indsigt i forbrug og forbrugere: Eva har brugt årtier på at undersøge og analysere danskernes adfærd og forbrugsmønstre. Hendes foredrag giver dig værdifuld indsigt i, hvad der driver dine kunder, samt hvordan du kan identificere nye forretningsmuligheder.

🚀 Opbygning af brands og innovation: Eva har hjulpet både virksomheder og organisationer i alle brancher i hele verden med at forstå ny adfærd og behov og skabe innovative løsninger. Hendes viden guider dig til at skille dig ud på markedet og se nye potentialer.

🌱 Forretningsudvikling: Eva er en ekspert i at identificere trends og tendenser, der påvirker din virksomhed. Hendes rådgivning om forretningsudvikling er nøglen til at navigere i en skiftende forretningsverden, herunder at opdage og håndtere potentielle muligheder og trusler.

🌟 Patenteret ekspertmodel: Eva er ophavskvinde til den patenterede ekspertmodel Pattern-Based Foresight, som er basis for al den viden, hun præsenterer. Pattern-Based Foresight er en unik metode til at se ny adfærd og finde ukendt adfærd. Denne metode giver Eva mulighed for at levere indsigt, som ingen andre kan og.

 

Sådan skaber Eva succesfulde arrangementer:

Eva har specialiseret sig i at levere foredrag og keynotes, der ikke blot informerer, men også engagerer og inspirerer deltagerne. Hendes unikke styrke er hendes evne til at være nærværende, der gør det muligt for deltagerne at se sig selv i de beskrevne situationer. Dette får selv de mest stille deltagere til at bidrage og deltage aktivt.

🤩 Engagerende præsentationer: Eva er en dygtig formidler, der kommer udover scenekanten og holder deltagernes opmærksomhed fra start til slut. Hun bruger konkrete eksempler fra virkeligheden til at illustrere sine pointer og inddrager deltagerne i diskussioner baseret på disse eksempler.

📊 Relevante indsigter: Ethvert foredrag er baseret på aktuel research og relevante indsigter, der giver deltagere værdifuld viden, de kan bruge i deres egne virkelighed. Dette gør det nemt for deltagerne at forholde sig til det præsenterede materiale.

🤝 Interaktion: Eva tilskynder til interaktion mellem deltagerne. Dette skaber en dynamisk og givende oplevelse for alle og giver deltagerne mulighed for at dele deres egne erfaringer og reflektere over det de hører.

👥 Skræddersyede arrangementer: Alle arrangementer kan skræddersyes til opgaven med formøde og specifik research i forhold til ønsker og eventuelle problemstillinger. Dette sikrer, at deltagerne oplever, at foredraget er præcist og relevant i forhold til netop deres virkelighed.

🔧 Når tiden tillader det, er Eva åben for at facilitere workshops/diskussioner i direkte forlængelse af foredraget, hvor deltagerne har mulighed for at diskutere de muligheder og konsekvenser, der opstår af forandringer i specifik relation til deres problemstillinger.

For lidt mere info om Eva, så klik nendefor og se disse to korte videoer :)

Video 1.

Video 2 (in english).

 

Foredrag med Eva Steensig


Seneste trends og forbrugeradfærd – hvor er danskerne på vej hen?

Som den eneste i Danmark har Eva Steensig en ekspertmetode til at identificere ny adfærd og nye behov. Eva Steensig tager jer med de nyeste findings helt tæt på danskerne. En inspirerende, underholdende og tankevækkende rutschebanetur i danskernes liv, hverdag, drømme og behov.  Foredraget handler om danskernes liv, hverdag, adfærd og behov i en tid hvor alting er i forandring.
Foredraget beskriver mennesker, et samfund, kunder, medarbejdere, borgere og forbrugere i forandring leveret af en kvinde, som rådgiver store og små danske såvel som udenlandske virksomheder og organisationer i, hvordan de netop kan navigere i forandringerne. Evas foredrag er ikke blot informative og inspirerende, men engagerende og giver deltagerne mulighed for at spejle sig i de konkrete eksempler og forandringer.
 
”Virkeligheden overgår ofte fantasien, når det drejer sig om adfærdsændringer i et samfund blandt mennesker, borgere, medarbejdere og forbrugere. For selvom der stadig bliver smurt mange leverpostejmadder, så går det ikke stille for sig, når vi forandrer vores hverdagsliv. Det er i en modreaktion til den fremherskende adfærd, at forandringen skabes. Det er spredt, ofte ubevidst og lidt tilfældigt, når vi ændrer adfærd. Men der er mønstre og sammenhæng i det. Og det har store konsekvenser for den verden, vi lever i. Det ændrer, hvad vi synes er vigtigt, rigtigt, godt, forkert, sjovt, frækt, for meget osv. Det ændrer vores liv, og det ændrer, hvad vi køber, hvilke jobs, vi synes er spændende, og hvilke virksomheder og organisationer, vi tiltrækkes af.”

  

Fremtidens arbejdsliv – hvad vil medarbejderne og hvad kræver det at lede dem?

Eva Steensig leverer levende, konkret og inspirerende indblik i de forandringer, der kommer til at påvirke vores adfærd på arbejdspladsen fremover. Med lune, humor og faktuelt indhold fra omfattende research præsenterer hun deltagerne for de ledelsesmæssige muligheder affødt heraf
 

International keynotes

Eva is a skilled and passionate communicator who thrives on stage and maintains participants' attention from start to finish. She uses concrete real-world examples to illustrate her points and engages participants in discussions. Each keynote is firmly rooted in current research, based on the patented expert model Pattern-Based Foresight. This model serves as the cornerstone for all the knowledge she shares, allowing for the observation of new behaviors and the discovery of previously unknown trends and needs. This provides participants with valuable knowledge they can readily apply in their own contexts.
Topics: Trends and tendencies, changing consumer behaviour and needs, Consumer behaviour, future consumers, future of work, consumer insight.

 

(Mis)forståelsen af de unge

Eva Steensig hjælper deltagerne med at forstå de unge generationer og undgå fælder, antagelser og misforståelser, mens hun inddrager sjove og tankevækkende konkrete eksempler fra hendes omfattende research. Eva fokuserer på, hvad de unge er rundet af og på, hvad det kræver at hvis man vil lede, rekruttere eller sælge til dem.
 

Danskernes klimaadfærd – hvordan holdninger bliver til handlinger

Eva Steensig hjælper deltagerne med at forstå at danskerne reelle klima og bæredygtighedsadfærd. Som realist og ekspert, der kigger på reel adfærd, fortæller Eva om hvor klimaadfærden bevæger sig hen og hjælper organisationer og virksomheder med at se, hvordan de kan skabe og få værdi af deres egne bæredygtighedsindsatser.
Så uanset om du er en stor global virksomhed, der leder efter globale trends, der er på vej, eller om du er en lille virksomhed, der ønsker at komme ind på et marked, kan du stole på Eva Steensig til at levere succesfulde, engagerende arrangementer, der efterlader dine deltagere inspireret, velinformerede og aktive i diskussionerne.

Andre foredragsemner/vinkler: Kundeservice, purpose/positionering, innovation, borgere, værdiskabelse og strategi, vækst/innovation, forandring, målgrupper, identitet, sundhed, skønhed, kønsroller, familieliv og mange flere.
 

Booking af Eva Steensig


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk