70 27 50 97
70 27 50 97

Eva Steensig

Danmarks førende ekspert i forbrugerforståelse


Eva Steensig lever af at hjælpe virksomheder og organisationer med at forstå deres kunder og navigere i de forandringer blandt mennesker, som påvirker dem og deres marked.
Eva Steensig er Danmarks førende forbrugerekspert. Som fast inventar i de danske medier igennem de sidste 20 år, har hun delt ud af sin viden om forbrugeradfærd og forandringer. Hun er kvinden bag begrebet Hidden Disruption, som virkelig har fået virksomheder og organisationer til at interessere sig for ændringer i adfærdsmønstre.

Eva er ligeledes jævnligt booket til internationale opgaver
, hvor hun - ligesom i Danmark - bruges til at hjælpe virksomheder og organisationer med at forstå deres kunder og navigere i de forandringer blandt mennesker, som påvirker dem og deres marked.
 

Foredrag med Eva Steensig


Arbejdsliv - medarbejdere og ledelse Post Corona

Hvad sker der med arbejdslivet på den anden side af Corona? Hvad sker der med danskerne som medarbejdere og hvad stiller det af krav til ledelse? Vil arbejdslivet ændre sig markant og privatliv og arbejdsliv smelte sammen? Bliver medarbejderne mere ængstelige og tilbageholdne på deres arbejdspladser eller ulmer der et oprør nedefra? Ændrer Corona-krisen vores adfærd på arbejdet og ændrer det på vores tilgang til arbejdslivet?

Foredraget er baseret på en omfattende analyse af danskernes adfærdsændringer i krisesituationer og af, hvad der skete med danskernes arbejdsliv før, under og efter Corona-krisen kombineret med en metodisk indsigt i, hvad der driver forandringsmekanismer.  Det er en levende og underholdende beskrivelse af mønstre i adfærdsændringer, både dem som vil fordufte og dem som kommer til at præge vores adfærd i årene fremover. Eva præsenterer desuden strategiske veje og ledelsesmæssige muligheder affødt af adfærdsændringerne.

Foredraget henvender sig til virksomheder og organisationer med behov for at forstå, hvad det er for en virkelighed de kigger ind i efter Corona-krisen hos deres medarbejdere.

 

Post Corona: Gisningerne versus fakta

Hvad sker der med danskerne på den anden side af Corona? Bliver danskerne mere indelukkede eller mere sociale? Gemmer vi os og vores penge eller vælter vi ud i et forbrugsorgie? Ændrer en krise som Corona-krisen vores adfærd for altid eller ruller vi tilbage i gammel adfærd?

Foredraget er baseret på en omfattende analyse af danskernes adfærdsændringer i krisesituationer og af, hvad der skete med danskernes hverdag under Corona-krisen. Det er en levende og underholdende beskrivelse af mønstre i adfærdsændringer, både dem som vil fordufte og dem som kommer til at præge vores adfærd i årene fremover både som borgere, medarbejdere, kunder og forbrugere. Eva præsenterer desuden strategiske veje og muligheder affødt af adfærdsændringerne. Foredraget henvender sig til virksomheder og organisationer med behov for at forstå, hvad det er for en virkelighed de kigger ind i efter Corona-krisen hos deres medarbejdere, borgere og kunder.


Hidden disruption - Ledere, I kigger den forkerte vej!

Med introduktionen af begrebet “Hidden Disruption” sætter Eva Steensig fokus på et hidtil uset fænomen, som er en langt større trussel for både virksomheder og organisationer end den teknologiske disruption, som alle fokuserer på. Hidden disruption er et resultat af mønstre i adfærdsændringer blandt mennesker. Det er hidden, fordi det sker uden at man egentlig lægger mærke til det og det begynder næsten umærkeligt som svage signaler, ingen tager notits af. Til gengæld slår det hårdt, hvis det rammer. Hidden disruption kommer snigende som en tyv i natten og er giftig, hvis man ikke ser den i tide.

Mens alle frygter den hårde teknologiske disruption, så er sandsynligheden for at rammes af hidden disruption langt større og potentielt langt mere dramatisk. Hidden disruption rammer alle brancher og industrier, uanset om det drejer sig om adfærdsændringer hos dine forbrugere, dine medarbejdere, dine erhvervskunder eller borgerne i din kommune.

For Hidden disruption er et resultat af noget så banalt som ændret adfærd blandt mennesker: Ting vi holder op med at gøre eller ting vi begynder at gøre i stedet for det, vi plejer at gøre.

I foredraget redegør Eva Steensig sagligt og levende for begrebet og belyser det med cases og eksempler fra både ind- og udland. Eva præsenterer desuden en tilgang til se og forstå mønstre i adfærdsændringer, som kan få dig til at elske forandringer og turde kigge på dem i al deres kompleksitet uden frygt og hermed blive en vinder og ikke et offer for hidden disruption.

Bagved foredraget ligger et white paper, som udleveres, ligesom det er muligt at udvide foredraget til en workshop, hvor der kan fokuseres på lige nøjagtig jeres virksomhed og de forandringer, der ikke er til at få øje på, hvis man kigger i den gale retning.

 

Forstå verden

Forandringer foregår ikke lineært og kan ikke regnes ud, men foregår derimod som usammenhængende og svage signaler fra forskellige og nogle gange uventede kanter.
Virkeligheden overgår ofte fantasien, når det drejer sig om adfærdsændringer i et samfund blandt mennesker, borgere, medarbejdere og forbrugere. For selvom der stadig bliver smurt mange leverpostejmadder, så går det ikke stille for sig, når vi forandrer vores hverdagsliv. Det er i en modreaktion til den fremherskende adfærd, at forandringen skabes. Det er spredt, ofte ubevidst og lidt tilfældigt, når vi ændrer adfærd. Men der er mønstre og sammenhæng i det. Og det har store konsekvenser for den verden, vi lever i. Det ændrer, hvad vi synes er vigtigt, rigtigt, godt, forkert, sjovt, frækt, for meget osv. Det ændrer vores liv, og det ændrer, hvad vi køber, hvilke jobs, vi synes er spændende, og hvilke virksomheder og organisationer, vi tiltrækkes af.

“Forstå verden”, er en underholdende og tankevækkende rutschebanetur i danskernes liv, hverdag, drømme og behov. Om et samfund, om kundeadfærd og om forbrugeradfærd i forandring leveret af en kvinde, som rådgiver store og små danske såvel som udenlandske virksomheder og organisationer i, hvordan de netop kan navigere i forandringerne. Eva Steensig evner at gøre det aktuelt og relevant for den organisation eller virksomhed, hun taler til.

Der er kolossale forandringer i gang – hvordan får I mest muligt ud af dem?

 

Booking af Eva Steensig?


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


 
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
Foredragsholdere der minder om Eva Steensig
Henrik Byager
Foredrag med livsstilseksperten omkring Danmark og danskerne.
Læs mere
Pelle Guldborg Hansen
En af verdens førende forskere i nudging og adfærdsdesign
Læs mere
Thomas Zoëga Ramsøy
Neuropsykolog, opfinder og en af verdens førende hjerneforskere - nudging 2.0
Læs mere
Torben Wiese
Danmarks vanebryder #1 - Bryd vanen og nå jeres mål!
Læs mere
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk