70 27 50 97
70 27 50 97

Nils Villemoes

Foredragsholder og ledelsesekspertDanmarks suverænt sjoveste og mest populære foredrag om ledelse. Nils Villemoes er suveræn når han står på scenen og gør ledelse forståeligt for alle.

Med et foredrag fra Nils Villemoes er i garanteret Danmarks mest underholdende og sjove foredrag om ledelse. Nils Villemoes har henrykt tusinder af mennesker år efter år med sin unikke og jordnære tilgang til ledelse, der tager komplekse problemstillinger helt nede i øjenhøjde, får os til at grine og samtidig giver os dyb indsigt i ledelse som et værktøj til at skabe de rigtige rammer for samarbejde. Udover at være en blændende foredragsholder har Nils været lektor ved Institut for Organisation og Ledelse frem til 2005 på Handelshøjskolen i Aarhus.
Pludselig eksisterede Nils Villemoes' arbejdsplads ikke længere, og det er netop det, foredraget handler om. Virksomheder etableres, udvikler sig og forsvinder igen som en del af det, vi populært kalder "udviklingen". Det er netop i sammenhæng med denne udvikling af "ledelse" bliver interessant.

For fiasko skyldes næsten altid dårlig ledelse, mens succes ikke altid er resultatet af god ledelse men derimod held. På trods af dette er Nils' konklusion, som man kan læse i hans bog "Led selv", at dårlig ledelse alligevel er bedre end ingen ledelse. Nils giver os alle redskaberne til bedre ledelse, så vi kan skabe bedre rammer for samarbejde og få det bedst mulige ud af "udviklingen" og fremtiden.

Tror du ikke, at ledelse er relevant for dig, så tager du fejl! Du er og bliver en del af ledelse, hvadenten du har en formel lederrolle eller ej. En leder er en, der har ansvar for andre - men den der ikke evner til at lede sig selv, kan ikke lede andre. Kan du lede dig selv er du til gengæld både en både leder, medarbejder, ven eller familie!
 

 

Foredrag med Nils Villemoes

 

BØVL! - Foredrag om ledelse

Ledelse handler i bund og grund om at lave en strategi, udvikle organisationen til denne og allervigtigst at skabe de bedste rammer for samarbejde. Problemet er bare, at det ikke er så let at gøre i virkeligheden - faktisk er det næsten altid ret bøvlet!

Bøvl er jysk og betyder noget bryderi, som vi nødigt vil undvære. Har vi ikke bøvl i vores liv, bliver det tomt og meningsløst. Vi har som mennesker brug for noget at stå op til, at gå op i og ikke mindst at slås for! Bøvl er rent faktisk også en by i Jylland udenfor Sdr. Omme og midt i byen slår vejen symptomatisk et knæk. Bøvl betyder nemlig også bøjet i modsætning til de ting, der er lige ud af landevejen, men samtidig også alt for kedelige. Kan det være en af tidens store udfordringer - at vi slet ikke har bøvl nok til alle?

Booking af Nils Villemoes


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


  
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk