70 27 50 97
70 27 50 97

Umahro Cadogan

Sundhedsekspert kendt fra TV succes'en "Kan man spise sig rask?"


Umahro er Danmarks sundhedsguru nummer 1 og en førende ekspert i Functional Medicine.
Umahro er Danmarks sundhedsguru nummer 1 og en førende ekspert i Functional Medicine.

Umahros motto er “Du kan spise og leve dig sund og rask” samt “Food Can Change Your Life" og hans mål er at hjælpe så mange som muligt med at gå fra syg til rask til sund og evt. videre til toppræstation.
 
Umahro er vært og ernæringsekspert i TV2-programmet “Kan man spise sig rask?” og er derudover kendt som sundhedsekspert, foredragsholder, bestsellerforfatter og rådgiver af verdens top performere indenfor både erhvervsliv og sport. Han har hjulpet tusindvis af mennesker i 1-til-1 konsultationer i hans klinik siden 2000 og hundredetusinder via kurser, foredrag og workshops herhjemme og i udlandet.
 
Firmaer og organisationer i hele verden har nydt godt af Umahros hjælp med sundhedsprogrammer, kantineændringer, peak performance programmer for ledere og nøglepersoner og gennemgribende forankring af sundhed i organisationen. Og patientforeninger har fået hjælp i form af foredrag og udarbejdelse af sundhedsprogrammer til deres medlemmer.
 
Umahro har solgt over 500.000 bøger på dansk og engelsk. Den sidste bog er “Fra sund til personlig toppræstation”.
 
Og han er en del af flere forskningsgrupper og -samarbejder.
 
Alle foredrag med Umahro tilpasses til målgruppen – om det er en efterskole, en gruppe topledere eller videnskabsfolk. Han er nemlig eminent til at gøre sundhed og ernæring forståeligt, inspirerende, sjovt og konkret, uanset hvem målgruppen er.
 
Få opskriften på den kost og livsstil, der giver dig energi og glæde her og nu og sundhed på den lange bane. Det er slet ikke så kompliceret, hvad der skal til, til gengæld skal du gøre det.
 
Umahro forklarer hvad du skal spise, hvordan du skal motionere og bevæge dig og leve for at være sund. Ikke sund på den kedelige måde med askese og afsavn, men sund på den måde, hvor du kan mærke det lige her og nu i form af mere energi og glæde. Og med plads til udskejelser i ny og næ. I løbet af foredraget får Umahro også lagt en masse af de unødvendige sundhedsmyter om mad og træning i graven, så publikum lærer, hvad de ikke skal spilde tiden på.
 
Bliv sundere uden fanatisme og med udgangspunkt i dig og din hverdag fremfor, at du skal presses til at følge den nyeste kur eller det nyeste træningsprogram. Find frem til, hvad du kan gøre med kost, motion og bevægelse, søvn og stress, for at blive sundere, end du er nu. Trin for trin og i et tempo, hvor du kan være med, så ændringerne bliver varige. Du bliver inspireret til at lave de ændringer, der ligger lige til højrebenet, men har en enorm sundhedsværdi for dig. Effekterne er ikke kun en lavere risiko for velfærdssygdomme på lang sigt, men også mere energi, vitalitet og velvære lige her og nu!
 
Bliv en formel 1 racer fysisk og mentalt! Hvad skal der til for at blive supersund og kunne performe ekstraordinært, både fysisk og mentalt? Umahro hjælper verdens bedste atleter og top performere indenfor forretning, kunst og musik med at bruge kost, motion og livsstil til at kunne lægge sig i overhalingsbanen og holde til at være der. Få hans bedste fif, tips og tricks, så du selv kan blive supersund og top performe, når der er behov for det.
 
Kan man spise og leve sig rask, selvom man lider af en svær eller kronisk sygdom? Nogle gange er svaret ja. Andre gange kan man ikke blive rask, men i hvert fald få det meget bedre gennem ændret kost og levevis, selvom man er syg. Lær hvordan du selv kan påvirke sygdom ved at ændre på kost, motion og levevis. Umahro har spist sig selv rask og hjælper folk med at bruge mad og livsstil som medicin hver eneste uge. Så han er om nogen den, der har et godt bud på, hvad der virker.
 
Alle er enige om at mad påvirker din sundhed fra hagen og nedefter. Men vidste du også, at det, du spiser, påvirker din hjerne og dit sind lige så meget? Lær hvordan du kan nære din hjerne og bogstavelig talt spise dig i bedre humør, til bedre koncentration og endda påvirke psykiske problemer. Effekterne af motion og bevægelse, søvn og afstressning forklares også.
 

Foredrag med Umahro Cadogan

Alle foredrag bliver til i dialog med Umahro, så foredraget rammer plet ift. jer og jeres ønsker. Nogle eksempler på de mest poplære titler:
 • Sådan spiser og lever du dig sund og rask
 • Fjorten sunde hverdagsvalg du kan mærke med det samme!
 • Sådan ældes du med ynde, så du kan leve livet hele livet langt!
 • Fra sund til personlig toppræstation med masser af overskud
 • Maden taler til din krop! Forstå hvordan kost og ernæring påvirker din sundhed på godt og ondt
 • Maden stiger dig til hovedet … så spis og lev dig i mental og kognitiv topform
 • De 10 kostbud: Kostråd der virker, smager fantastisk og uden hokus pokus og dikkedarer
 • Kan du forbedre din immunfunktion og få bedre styr på inflammation med kost og livsstil?
 • Sportsernæring der virker
 • Stå stærkt: Spis og lev dig til det overskud der skal til i hårde tider
 • Få styr på din fordøjelse
 • Spis og lev dig fra livsstils- og velfærdssygdomme
 • Hvem "bestemmer" over din sundhed? Dig eller dine gener?

Booking af Umahro Cadogan?


Forespørg gratis og uforpligtende på priser, dato og rådgivning. Kontakt StrongMind Foredrag på:


 
70 27 50 97

eller


kontakt@strongmind.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig :)
Foredragsholdere:  
Dato/tidspunkt:  
Sted:  
Kontaktperson (dit navn): *
Firma/Organisation:  
Dit telefon nr.:  
Din e-mail: *
Besked:
 
Foredragsholdere der minder om Umahro Cadogan
Chris MacDonald
Helt nye foredrag fra Danmarks mest populære foredragsholder!
Læs mere
Christian Nielsen
Forfatter, tidligere politibetjent, 3 år med arbejdsrelateret PTSD og 6 år som erhvervsdykker ved Frømandskorpset.
Læs mere
Niels Honoré
Sundhed som det skal være! Altæderens humoristiske foredrag på baggrund af nyeste forskning indenfor emnerne sundhed, forebyggelse og trivsel.
Læs mere
Søren Ejlersen
Grøn multiiværksætter (Aarstiderne.com) med høj energi
Læs mere
StrongMind Foredrag - Vi kender foredrag | Tel: 70 27 50 97 | E-mail: kontakt@strongmind.dk